SUPERCALIGRÁFICA - Ana SupercaligrÁfica www.supercaligrafica.com                Www.instagram.com/supercaligrafica/ @supercligrafica Realitzo cal·ligrafia manual amb pinzell, una tècnica que m'ha permès poder realitzar disseny aplicat i il·lustració amb aquarel·la.

SUPERCALIGRÁFICA - Ana SupercaligrÁfica

www.supercaligrafica.com                Www.instagram.com/supercaligrafica/

@supercligrafica

Realitzo cal·ligrafia manual amb pinzell, una tècnica que m'ha permès poder realitzar disseny aplicat i il·lustració amb aquarel·la.

TRAPITOS AL SOL www.trapitosalsol.es          Www.instagram.com/trapitosalsolcuadernos/ @trapitosalsolcuadernos Confecciono quaderns, amb la intenció de revaloritzar-ho com un objecte on perpetuar les paraules, per deixar una marca cursiva de la nostra història. Suggereixo tornar al paper, escriure, dibuixar, ratllar,... els teus projectes i somnis d'avui, per poder recordar-los demà.

TRAPITOS AL SOL

www.trapitosalsol.es          Www.instagram.com/trapitosalsolcuadernos/

@trapitosalsolcuadernos

Confecciono quaderns, amb la intenció de revaloritzar-ho com un objecte on perpetuar les paraules, per deixar una marca cursiva de la nostra història. Suggereixo tornar al paper, escriure, dibuixar, ratllar,... els teus projectes i somnis d'avui, per poder recordar-los demà.

ARANTXA RUEDA www.arantxarueda.com                            Www.instagram.com/arantxarueda/ @ArantxaRueda Estic especialitzada en el collage analògic. Els meus collages es basen en: concepte, recerca del material, tipus de tall i tipus d’enganxar.

ARANTXA RUEDA

www.arantxarueda.com                            Www.instagram.com/arantxarueda/

@ArantxaRueda

Estic especialitzada en el collage analògic. Els meus collages es basen en: concepte, recerca del material, tipus de tall i tipus d’enganxar.

 
THE FUNKY NATURE www.etsy.com/es/shop/TheFunkyNature  www.instagram.com/thefunkynature/ @thefunkynature Us porto una explosió de color. Dissenyo i fabrico flors en paper, unint dos plaers, l'art floral i el treball manual en paper

THE FUNKY NATURE

www.etsy.com/es/shop/TheFunkyNature  www.instagram.com/thefunkynature/

@thefunkynature

Us porto una explosió de color. Dissenyo i fabrico flors en paper, unint dos plaers, l'art floral i el treball manual en paper

LOCA ELLA OBJETOS www.locaellaobjetos.com              www.instagram.com/locaellaobjetos/ @locaellaobjetos Unint tècniques i barrejant coneixements m'he especialitzat en el meravellós univers del feltre amb agulla, on puc crear accessoris i personatges articulats, que en ocasions també són animats.

LOCA ELLA OBJETOS

www.locaellaobjetos.com              www.instagram.com/locaellaobjetos/

@locaellaobjetos

Unint tècniques i barrejant coneixements m'he especialitzat en el meravellós univers del feltre amb agulla, on puc crear accessoris i personatges articulats, que en ocasions també són animats.

ALBATELIER www.albatelier.com/                                           Www.instagram.com/albatelier/ @albatelier Pretenc acostar-vos la tradició del brodat a través de dissenys contemporanis. Combinar ambdues tècniques, ha permès que les meves il·lustracions adquireixin un significat diferent en “pintar-les” amb fils.

ALBATELIER

www.albatelier.com/                                           Www.instagram.com/albatelier/

@albatelier

Pretenc acostar-vos la tradició del brodat a través de dissenys contemporanis. Combinar ambdues tècniques, ha permès que les meves il·lustracions adquireixin un significat diferent en “pintar-les” amb fils.

 
IMAGINA PAPER www.imaginapaper.com/                              www.instagram.com/imaginapaper/ @imaginapaper Creo objectes de decoració i complements de bijuteria, fruit de la meva debilitat pel món del paper i l'artesania. La meva voluntat és que us emocionin i decorin la nostra vida.

IMAGINA PAPER

www.imaginapaper.com/                              www.instagram.com/imaginapaper/

@imaginapaper

Creo objectes de decoració i complements de bijuteria, fruit de la meva debilitat pel món del paper i l'artesania. La meva voluntat és que us emocionin i decorin la nostra vida.

MARAVIQUETEVÍ www.mariquetevi.com                                    Www.instagram.com/imaginapaper/ @imaginapaper Creo mòbils decoratius, fets amb molt amor i dedicació, artesanalment i sense presses, amb matèries primeres de gran qualitat. El feltre amb agulla m'ha permès introduir la llana en les meves creacions, aportant calidesa, color i somriures

MARAVIQUETEVÍ

www.mariquetevi.com                                    Www.instagram.com/imaginapaper/

@imaginapaper

Creo mòbils decoratius, fets amb molt amor i dedicació, artesanalment i sense presses, amb matèries primeres de gran qualitat. El feltre amb agulla m'ha permès introduir la llana en les meves creacions, aportant calidesa, color i somriures

olga taverna www.tavernavaldivia.com                      www.instagram.com/tavernavaldivia/ @imaginapaper Sóc una curiosa empedreïda del món craft, i m'apassiona moure entre la multiplicitat de materials i tècniques que ens ofereixen el món de la bijuteria artesanal i el de la confecció manual de feltre.

olga taverna

www.tavernavaldivia.com                      www.instagram.com/tavernavaldivia/

@imaginapaper

Sóc una curiosa empedreïda del món craft, i m'apassiona moure entre la multiplicitat de materials i tècniques que ens ofereixen el món de la bijuteria artesanal i el de la confecció manual de feltre.